Sunday, 15 October 2017

Windows 7 Theme : Monika - Doki-Doki Literature Club by Zeroskin Project

Post oleh : Rico Subarishiki | Rilis : 09:21:00 | Series :
Yahallo ,
It's been 6 month since i'm updated this blog lol Well , i just happen to be a good person lol Recently , Doki-Doki Literature Club always appear in the my news feed on facebook ,it's fucking annoying at the first . Then i take a look at the google ,and this Yandere Girls take my interest and there you have it lol Although  appear like regular Visual Novel, this game not (more like horror game and you will a lot of girls suicide in this game.)  Anyway this game is free , you can download this game at http://ddlc.moe/ .
See you next time.

=====================================================================
Iki wis 6 sasi awit aku ngupdate konten blog e iki lol  Yo, iki aku lagek dadi wong apikan ae,makane aku update  lol Pirang-pirang dino iki Doki-Doki Literature Club metu terus ning kabar berita facebook ku,awale iku megelke su . Iki dolanan opo maneh wong-wong kok ngomongno terus ,kok ketokane apik yo . Bar Kui tak delok ning google , mbake iki kok semok yo ,maringono tak deloki tibake mbake iki Yandere. Wis jos mantep wis.  Kowe ki jo ketipu dap , Iki Game e ketokane wae koyo Visual Novel jebulane iki ora game koyo kuwi Iki Game e sadis akeh mbak-mbak ayu podo mateni awake dewe bar kowe tembak DOORRRR . Game e iki gratis dap , ora usah mbayar (cocok di nggo wong gembel koyok dewe). Download no ning http://ddlc.moe/  yen kowe pingin yo /
Sampe ketemu maneh yo ! Ojo kangen karo awak


 Wallpaper

 Start Menu and Explorer


Extended Explorer

Download Link : Via Google Drive
Password Installer : www.zeroskin.blogspot.com
How to install windows 7 theme : click here
.
Note: Read license issue in here before you share my work in your site



google+

linkedin